Отрывок: ebsco.com/terms-of-use 339 Potential Phytochemical Nanoemulsions in the Treatment of Oral Cancer and Oral Health Nanoemulsion formulation drugs and their delivery in disease treatment improve the therapeutic efficacy of the drugs. Increased efficacy, solubility and stability of the nano-formulations are the main advantages of nanotechnology-based drug delivery system. Nanoemulsions can easily reach the cancer site as the blood vascular system surrounds cancer cells. Through this vascula...
Название : Handbook of Research on Nanoemulsion Applications in Agriculture, Food, Health, and Biomedical Sciences
Авторы/Редакторы : Ramalingam K.
Дата публикации : 2022
Издательство : IGI Global
Библиографическое описание : Ramalingam, K. Handbook of Research on Nanoemulsion Applications in Agriculture, Food, Health, and Biomedical Sciences / Karthikeyan Ramalingam. - Hershey PA : IGI Global, 2022. - 1 file (13,4 Mb) (671 p.). - ISBN = 9781799883784. - Текст : электронный
Аннотация : Nanoemulsions are produced by mixing an oil phase with an aqueous phase under shear pressure. This procedure yields uniform populations of oil droplets ranging in diameter from 200 to 800 nm that are kinetically stable colloidal substances with enhanced properties compared to the conventional emulsion substances. Nanoemulsions have broad potential applications in agriculture, food, health, and biomedical sciences.The Handbook of Research on Nanoemulsion Applications in Agriculture, Food, Health, and Biomedical Sciences focuses on the aspects of nanoemulsion-like synthesis, characterization, and more and examines recent trends in their applications within a variety of relevant fields. Nanoemulsions have broad application in many different fields; without emulsification, process product development would not be possible. Covering topics such as cancer treatment, healthcare applications, and food manufacturing, this book is essential for scientists, doctors, researchers, post-graduate students, medical students
Используемые программы Adobe Acrobat
Наноэмульсии получают путем смешивания масляной фазы с водной фазой под давлением сдвига. Эта процедура позволяет получить однородные популяции капель масла диаметром от 200 до 800 нм, которые являются кинетически стабильными коллоидными веществами с улучшенными свойствами по сравнению с обычными эмульсионными веществами. Наноэмульсии имеют широкий потенциал применения в сельском хозяйстве, пищевой промышленности, здравоохранении и биомедицинских науках. Руководство по исследованиям применения наноэмульсий в сельском хозяйстве, пищевой промышленности, здравоохранении и биомедицинских науках фокусируется на аспектах синтеза наноэмульсий, их характеристиках и многом другом, а также рассматривает последние тенденции в их применении в различных соответствующих областях. Наноэмульсии находят широкое применение во многих различных областях; без эмульгирования разработка технологических продуктов была бы невозможна. Эта книга, охватывающая такие темы, как лечение рака, применение в здравоохранении и производство про
URI (Унифицированный идентификатор ресурса) : http://repo.ssau.ru/handle/eBooks/Handbook-of-Research-on-Nanoemulsion-Applications-in-Agriculture-Food-Health-and-Biomedical-Sciences-107238
ISBN : 9781799883784
Другие идентификаторы : RU\НТБ СГАУ\540847
Ключевые слова: nanoemulsion
антигипертензивные препараты
противовирусная медикаментозная терапия
наноэмульсия
методы эмульгирования
лечение рака
лечение рака молочной железы
emulsification techniques
antihypertensive drugs
antiviral drug therapy
cancer treatment
breast cancer treatment
Располагается в коллекциях: eBooks

Файлы этого ресурса:
Файл Размер Формат  
3127386.pdf13.76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть  



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.