Отрывок: (4.2) G0 is the instantaneous modulus (the spring constant). The above behaviour is schematically represented in Fig. 4.1 if the modulus (after sudden application of strain) is plotted as a function of time. This representation is for a viscoelastic liquid (Maxwell element represented by a spring and dashpot in series) with complete relaxation of the springs at infinite time (Chapter 14 of Vol. 1). In other words the modul...
Название : | Basic Principles of Formulation Types |
Авторы/Редакторы : | Tharwat F. Tadros |
Дата публикации : | 2018 |
Издательство : | De Gruyter |
Библиографическое описание : | Tharwat F. Tadros Basic Principles of Formulation Types / Tharwat F. Tadros. - De Gruyter, 2018. - 317 p. - ISBN = 9783110587487. - Текст : электронный |
Аннотация : | Volume 2 of Formulation Science and Technology is a survey of the different types of formulations used in the chemical industry and offers numerous real-world examples of foams, gels, latexes etc. It offers in-depth explanations for research scientists, universities, and industry practitioners looking for a complete understanding of which type formulation works best for a certain application and why.Exhaustive text on all known types of formulations.Special focus on pharmaceutically relevant examples, e.g. controlled-release formulations.Basic formulation research is relevant to a variety of industries, treated in detail in Volumes 3 and 4. Том 2 "Наука и технология рецептур" представляет собой обзор различных типов рецептур, используемых в химической промышленности, и предлагает многочисленные реальные примеры пенопластов, гелей, латексов и т.д. В нем содержатся подробные объяснения для ученых-исследователей, университетов и специалистов-практиков отрасли, которые хотят получить полное представление о том, какой тип рецептуры лучше всего подходит для определенного применения и почему. Исчерпывающий текст по всем известным типам рецептур. Особое внимание уделяется фармацевтически значимым примерам, например препаратам с контролируемым высвобождением. Исследования базовых рецептур актуальны для различных отраслей промышленности, подробно рассмотренные в томах 3 и 4. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса) : | http://repo.ssau.ru/handle/eBooks/Basic-Principles-of-Formulation-Types-107317 |
ISBN : | 9783110587487 |
Другие идентификаторы : | RU\НТБ СГАУ\540725 |
Ключевые слова: | industrial chemistry macromolecular chemistry food science and technology substances and products вещества и продукты химия химия макромолекул промышленная химия chemistry пищевая наука и техника |
Располагается в коллекциях: | eBooks |
Файлы этого ресурса:
Файл | Размер | Формат | |
---|---|---|---|
1817713.pdf | 9.65 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Показать полное описание ресурса
Просмотр статистики
Поделиться:
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.