Отрывок: (4.2) G0 is the instantaneous modulus (the spring constant). The above behaviour is schematically represented in Fig. 4.1 if the modulus (after sudden application of strain) is plotted as a function of time. This representation is for a viscoelastic liquid (Maxwell element represented by a spring and dashpot in series) with complete relaxation of the springs at infinite time (Chapter 14 of Vol. 1). In other words the modul...
Название : Basic Principles of Formulation Types
Авторы/Редакторы : Tharwat F. Tadros
Дата публикации : 2018
Издательство : De Gruyter
Библиографическое описание : Tharwat F. Tadros Basic Principles of Formulation Types / Tharwat F. Tadros. - De Gruyter, 2018. - 317 p. - ISBN = 9783110587487. - Текст : электронный
Аннотация : Volume 2 of Formulation Science and Technology is a survey of the different types of formulations used in the chemical industry and offers numerous real-world examples of foams, gels, latexes etc. It offers in-depth explanations for research scientists, universities, and industry practitioners looking for a complete understanding of which type formulation works best for a certain application and why.Exhaustive text on all known types of formulations.Special focus on pharmaceutically relevant examples, e.g. controlled-release formulations.Basic formulation research is relevant to a variety of industries, treated in detail in Volumes 3 and 4.
Том 2 "Наука и технология рецептур" представляет собой обзор различных типов рецептур, используемых в химической промышленности, и предлагает многочисленные реальные примеры пенопластов, гелей, латексов и т.д. В нем содержатся подробные объяснения для ученых-исследователей, университетов и специалистов-практиков отрасли, которые хотят получить полное представление о том, какой тип рецептуры лучше всего подходит для определенного применения и почему. Исчерпывающий текст по всем известным типам рецептур. Особое внимание уделяется фармацевтически значимым примерам, например препаратам с контролируемым высвобождением. Исследования базовых рецептур актуальны для различных отраслей промышленности, подробно рассмотренные в томах 3 и 4.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса) : http://repo.ssau.ru/handle/eBooks/Basic-Principles-of-Formulation-Types-107317
ISBN : 9783110587487
Другие идентификаторы : RU\НТБ СГАУ\540725
Ключевые слова: industrial chemistry
macromolecular chemistry
food science and technology
substances and products
вещества и продукты
химия
химия макромолекул
промышленная химия
chemistry
пищевая наука и техника
Располагается в коллекциях: eBooks

Файлы этого ресурса:
Файл Размер Формат  
1817713.pdf9.65 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть  



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.