Отрывок: Current Sociology, 52(1), 11–31. doi:10.1177/0011392104039311 Rasul, G. (2021). Twin challenges of COVID-19 pandemic and climate change for agriculture and food security in South Asia. Environmental Challenges, 2, 100027. doi:10.1016/j.envc.2021.100027 Richards, G. (2003). Gastronomy: an essential ingredient in tourism production and consumption? In Tourism and gastronomy. Routledge. Ristaino, J. B., Anderson, P. K., Bebber, D. P., Brauman, K. A., Cunniffe, N. J., & Fedoroff, N. V. (20...
Полная запись метаданных
Поле DC Значение Язык
dc.contributor.authorBorges A. P.ru
dc.contributor.authorAlmeida A. L.ru
dc.contributor.authorVieira E. P.ru
dc.contributor.authorDias R. R.ru
dc.contributor.authorRodrigues P.ru
dc.coverage.spatialeconomic turbulenceru
dc.coverage.spatialgastronomic tourismru
dc.coverage.spatialglobal consumersru
dc.coverage.spatialhealth and safetyru
dc.coverage.spatialrestaurant industryru
dc.coverage.spatialгастрономический туризмru
dc.coverage.spatialздоровье и безопасностьru
dc.coverage.spatialмировые потребителиru
dc.coverage.spatialресторанный бизнесru
dc.coverage.spatialэкономическая нестабильностьru
dc.creatorBorges A. P., Almeida A. L., Vieira E. P., Dias R. R., Rodrigues P.ru
dc.date.accessioned2024-02-21 16:35:47-
dc.date.available2024-02-21 16:35:47-
dc.date.issued2022ru
dc.identifier3299995ru
dc.identifier.citationGastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry : Post-COVID-19 Perspectives / Ana Pinto Borges, António Lopes de Almeida, Elvira Pacheco Vieira, Rui Rosa Dias, Paula Rodrigues. - Hershey PA : Business Science Reference, 2022. - 1 file (7,56 Mb) (340 p.). - ISBN = 9781799891482, 9781799891505, 9781799891512. - Текст : электронныйru
dc.identifier.isbn9781799891482ru
dc.identifier.isbn9781799891505ru
dc.identifier.isbn9781799891512ru
dc.identifier.urihttp://repo.ssau.ru/handle/eBooks/Gastronomy-Hospitality-and-the-Future-of-the-Restaurant-Industry-PostCOVID19-Perspectives-108784-
dc.description.abstractGastronomic tourism has made remarkable progress within the past decade in both academia and within its own sector. However, many industries have suffered from the COVID-19 pandemic, and food tourism businesses had to take unique precautions for the health and safety of global consumers. Despite the economic turbulence of the COVID-19 pandemic, there are many strategies available for the restaurant industry to thrive. Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry: Post-COVID-19 Perspectives presents the most recent research surrounding food and gastronomy in relation to hospitality and tourism, highlighting emerging themes and different methods of approach. Concretely, it constitutes a timely and relevant compendium of chapters that offers its readers relevant issues in gastronomy and management strategies in the hospitality industry. Covering topics such as food tourism, organic food production, and restaurant communication, this book is an essential resource for managers, business ownerru
dc.description.abstractЗа последнее десятилетие гастрономический туризм добился заметного прогресса как в академических кругах, так и в своем собственном секторе. Однако многие отрасли пострадали от пандемии COVID-19, и компаниям, занимающимся гастрономическим туризмом, пришлось принимать уникальные меры предосторожности для здоровья и безопасности потребителей во всем мире. Несмотря на экономические потрясения, вызванные пандемией COVID-19, существует множество стратегий, позволяющих ресторанной индустрии процветать. Гастрономия, гостиничный бизнес и будущее ресторанной индустрии: Перспективы после COVID-19 представляют самые последние исследования, касающиеся продуктов питания и гастрономии в связи с гостиничным бизнесом и туризмом, освещая новые темы и различные методы подхода. Конкретно, это своевременный и актуальный сборник глав, который предлагает своим читателям актуальные вопросы гастрономии и стратегии управления в индустрии гостеприимства. Охватывающая такие темы, как гастрономический туризм, производство органических прru
dc.description.abstractИспользуемые программы Adobe Acrobatru
dc.language.isoengru
dc.publisherBusiness Science Referenceru
dc.titleGastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry : Post-COVID-19 Perspectivesru
dc.typeTextru
dc.subject.rubbkУ9(2)497.5ru
dc.subject.rugasnti06.71.57ru
dc.textpartCurrent Sociology, 52(1), 11–31. doi:10.1177/0011392104039311 Rasul, G. (2021). Twin challenges of COVID-19 pandemic and climate change for agriculture and food security in South Asia. Environmental Challenges, 2, 100027. doi:10.1016/j.envc.2021.100027 Richards, G. (2003). Gastronomy: an essential ingredient in tourism production and consumption? In Tourism and gastronomy. Routledge. Ristaino, J. B., Anderson, P. K., Bebber, D. P., Brauman, K. A., Cunniffe, N. J., & Fedoroff, N. V. (20...-
Располагается в коллекциях: eBooks

Файлы этого ресурса:
Файл Размер Формат  
3299995.pdf7.77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть  



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.