Отрывок: But if the usual such sauce contains 70 % fat, then using nanotechnology it is possible to reduce it to 40%, preserving the previous the texture and the taste [5; 6]. On the shelves of Dutch stores appeared wine Nano Wine. At different temperatures, wine has its own taste and smell. This happens due to changes in the properties of molecular compounds that give the wine its properties. So, you can give a one bottle o...
Полная запись метаданных
Поле DC Значение Язык
dc.contributor.authorShagiakhmetova A. R.ru
dc.coverage.spatialнано-едаru
dc.coverage.spatialнанотехнологииru
dc.coverage.spatialздоровье человекаru
dc.coverage.spatialвнедрение научных инновацийru
dc.coverage.spatialвоздействие наночастиц на организм человекаru
dc.coverage.spatialбезопасность пищиru
dc.coverage.spatialпищевые продуктыru
dc.coverage.spatialпищевые производстваru
dc.coverage.spatialупаковочная нанопленкаru
dc.creatorShagiakhmetova A. R.ru
dc.date.accessioned2021-12-21 16:24:35-
dc.date.available2021-12-21 16:24:35-
dc.date.issued2021ru
dc.identifierRU\НТБ СГАУ\472445ru
dc.identifier.citationShagiakhmetova, A. R. Nano-food – a healthy life style or a harmful trend?. - Текст : электронный / A. R. Shagiakhmetova // XVI Королевские чтения : междунар. молодеж. науч. конф., посвящ. 60-летию полета в космос Ю. А. Гагарина : сб. материалов : 5-7 окт. 2021 г. : в 3 т. / М-во науки и высш. образования Рос. Федерации, Самар. нац. исслед. ун-т им. С. П. Королева (Самар. ун-т) ; [науч. ред. М. А. Шлеенков]. - 2021. - Т. 2. - С. 533-534ru
dc.identifier.urihttp://repo.ssau.ru/handle/Korolevskie-chteniya/Nanofood-–-a-healthy-life-style-or-a-harmful-trend-94737-
dc.language.isoengru
dc.relation.ispartofXVI Королевские чтения : междунар. молодеж. науч. конф., посвящ. 60-летию полета в космос Ю. А. Гагарина : сб. материалов : 5-7 окт. 2021 г. : в 3 т.ru
dc.sourceXVI Королевские чтения. - Т. 2ru
dc.titleNano-food – a healthy life style or a harmful trend?ru
dc.typeTextru
dc.citation.epage534ru
dc.citation.spage533ru
dc.citation.volume2ru
dc.textpartBut if the usual such sauce contains 70 % fat, then using nanotechnology it is possible to reduce it to 40%, preserving the previous the texture and the taste [5; 6]. On the shelves of Dutch stores appeared wine Nano Wine. At different temperatures, wine has its own taste and smell. This happens due to changes in the properties of molecular compounds that give the wine its properties. So, you can give a one bottle o...-
Располагается в коллекциях: Королевские чтения

Файлы этого ресурса:
Файл Размер Формат  
978-5-7883-1669-7_2021-533-534.pdf152.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.